Breshëri ar.mësh në lokal, 4 të vd.ekur dhe 9 të pl.agosur

Një person ka përhapur zja.rr në një lokal në Kansas, të SHBA-ve. Si pasojë 4 persona humbën jetën, ndërsa 9 të tjerë kanë mbetur të pla.gosur.

Autori i ngjarjes është larguar nga vendi i ngjarjes, ndërsa policia është vënë në ndjekje të tij.