Burri hap kamerat në shtëpi, i iku truri kur pa çfarë fshihej aty. Nuk e kishte parë kurrë

Një person ka mbetur i shtangur kur hapi regjistrimet e kameras së sigurisë në shtëpinë e tij dhe parë duke ecur në banesë f antazmën e një djali dhe qenin e tij. Burri tha se ata po endeshin nëpër shtëpi në orët e para të mëngjesit.

Joey Nolan pretendon se vizitorët e çuditshëm ’ecnin nëpër kuzhinë’.

“Ende nuk e di e nuk i besoj syve se kush mund të ishte ne shtepine time ate mengjes te 8 gushtit”, tha ai.

17566998-7382887-_This_is_def_more_than_an_orb_The_figure_makes_their_way_up_the_-a-11_1566489470456