Burri shkon të blejë cigare në supermarket, gjen gruan aty dhe t.r.onditet nga zbulimi

Rrallëherë jemi të vëmendshëm të shohim me detaje pasi i blejmë paketimin e cigareve që konsumojmë.

Por një burrë është ndier pa fjalë kur ka parë fotografinë e gruas së tij të v.d.e.k.ur tek sektori i paketave të cigareve në supermarket.

Ngjarj ka ndodhur në Rimini të Italisë.

Burri u shtang kur pa foton e gruas së tij në imazhet e paketave.

Nuk dihet se kush e ka marrë foton dhe e ka përdorur pa leje. 50-vjeçari thotë se bashkëshortja e tij është ndarë nga jeta para 1 viti e gjysmë. Për më tepër, vdekja e saj nuk kishte lidhje me pirjen e duhanit.