Burri vjen në shtëpi, gruaja i thotë lajmin që e tronditi. Por kur sheh çfarë ka çanta…

Momenti që një mashkull mëson se do të bëhet baba është shumë i veçantë. Shoqata Dove Men + Care ka mbledhur videot e 13 djemve teksa ata marrin lajmin se do të bëhen me fëmijë së shpejti.

Nga shoku tek gëzimi, kjo video prekëse tregon emocionet e fuqishme që vijnë me atësinë.

Shikoni më poshtë dhe përpiquni të mos qani! /ShkodraNews