Ç’a të pëlqen më shumë në shtrat? Zbulohen bisedat erotike në grupet e Whatsapp mes militantëve të PSPublikohen bisedat e një grupi në Whatsapp, qe duket se jane anetare te PS në Berat.Biseda është kthyer erotike mes disa personave pas një postimi të Edi Ramës, të çuar në grup nga prefektja Bona Zylyftari.Ne kete moment,një nga militantet nuk është përmbajtur dot.

Dalipi, sipas qytetarit një ish kryetar komune, “ka shpërthyer” teksa ka pyetur:

Më thuaj, çfarë të pëlqen më shumë në shtrat?

Nuk dihet si ka vazhduar biseda në grup, por duket se Dalipi qenka i hapur fare, shkruan JOQ.

Qytetari shkruan:

Rilindja ne Berat. Bona Zylyftari Prefekte . Dalipi ish Kryetar Komune. Pervec propagandes qe bejn meren dhe me pune te tjera.