E tme.rrshme në italinë e shqiptarëve, 445 të vd.ekur dhe shi.fër sho.kuese e të…

Në Itali, ku jetojnë qindra mijëra shqiptarë, vijon të jetë një situatë shumë tro.nditëse e.

Shteti me mijëra shqiptarë mbyllet për herë të dytë, nis shtetrrethimi

Greqia futet sërish në shtetrrethim, per shkak te Covid. Vendimi do të hyjë në fuqi.

Mbyllet edhe Italia, Conte jep njoftimin e rëndësishëm

Kryeministri italian njoftoi se Italia mbyllet ne disa rajone, si Kalabria, Lombardia, Piemonte dhe Valle.

Tjetër lajm i bu.jshëm nga SHBA, konfirmohet një tjetër fitore e rëndësishme e Biden

Në SHBA tashmë është e konfirmuar. Joe Biden praktikisht ka fituar në Ëisconsin. Sipas asaj.

Ala.rm/ Sh.okohen të gjithë, rekord i zi në vendin e miliona shqiptarëve

E tme.rrshme shumë situata me një rekord shumë të fr.ikshmjë. Greqia ditët e fundit ndodhet.

Ç’po ndodh në SHBA? Teksa numërimi vijon, parashikuesit e zgjedhjeve thonë se fituesi…

Parashikuesit e zgjedhjeve e nxjerrin Joe Biden favorit për të fituar. Kompania e basteve Smarkets,.

Çfarë do ndodhë për Krishtilindje? Studiuesi jep lajmin e madh për Covid-19

Një studiues kryesor i Universitetit te Oksfordit thotë se ekziston një “mundësi e vogël” që.

“Zoti më tha se zgjedhjet do t’i fitojë Donald Trump, por pesë vjet më vonë…”

Ai eshte nje predikues i njohur në SHBA dhe se fundmi thote se Zoti i.

E f.rikshme, kandidati në SHBA fiton zgjedhjet, por kishte v.dekur nga Covid-19

Ne SHBA gjithcka mund te ndodhe. Kete here eshte vertet e pazakonte. Një kandidat që.

Terroristi shqiptar që tronditi Vjenën, flet nga Maqedonia gjyshi: Kujtimi mori veten…

Gjyshi i autorit të sulmit në Vjenë  fillimisht nuk e pranoi se ka lidhje familjare.