Si u vra Mehmet Shehu/ Sokol Hoxha zbulon prapaskenat: Kurthi që iu bë, Ramizi nxiti fejesën me Turdinjtë e pastaj…

Sokol Hoxha, djali i ish-udhëheqësit komunist ndalet gjatë në vdekjen e Mehmet Shehut, duke zbuluar.

A e vranë Enverin? Mjeku zbulon sekretet, përgjigjet për komplotin e Ramizit me Nexhmijen: Ishte shumë mirë, më pas…

Duke rrëfyer në marrëdhënien shumë të ngushtë dhe të besimit që kishte me Enver Hoxhën,.

LETËRKËMBIMI I PANJOHUR I DASHURISË/ Dritëro Agolli: E dashur Sadije! Mjaft të jem në vetmi e jepem i tëri pas teje

Fatmira NIKOLLI Tani që nuk të kam ty pranë nuk i vë rëndësi asgjëje: rri.