Mes shqetësimit për pasojat e epidemisë nga koronavirusi, bota tani rrezikon edhe një l.uftë për…

Bursat në mbarë botën po reagojnë me humbje. Në Wall Street u pezullua pjesërisht tregtimi..

Gjobat për makinat, nuk i keni bërë këtë ndryshim? Merret vendimi urgjent, ja sa afat keni

Për shkak të situatës të rënduar nga koronavirusi në Itali dhe Greqi, Drejtoria e Shërbimit.

Paralajmërimi i fortë i Qeverisë për emigrantët dhe biznesmenët, ja skema si do funksionojë. Kush përfiton “legalizim të parave”

Nga emigrantët deri tek sipërmarrësit, gjithkush do të ketë mundësi të deklarojnë të ardhurat që.

Ndryshon totalisht marrja e KEMP-it, rregullat e reja që duhet ti dini. Kur hiqet dhe kush e përfiton

Shqyrtimi për përfitim të pagesës së paaftësisë do të kryehet nëpërmjet një skeme të re..

‘Do paguheni 420 euro, kemi nevojë’, Rama thirrje për vendet e punës bosh: Janë shumë, por na mungon…

Kryeministri Edi Rama u ka bërë thirrje për afrimin e të gjithë atyre që duan.

Gjermania hap dyert për emigrantët, sa e thjeshtë do jetë tani për punë? Ja kushtet e atyre që përfitojnë

Më 1 mars hyn në fuqi ligji i ri për fuqinë punëtore në Gjermani. Ai.

Doni punë në Gjermani? Nga 1 marsi ndryshon çdo gjë, ja çfarë duhet të dini nëse jeni azilkërkues

Të jetosh e punosh në Gjermani? Nuk është aq e lehtë, sepse Gjermania nuk e.

Ç’po ndodh me euron? K.oronavirusi e prek edhe atë, ja sa kanë arritur shifrat

Monedha e përbashkët ka shënuar një rritje të fortë përgjatë dy ditëve të fundit, duke.

Ndryshon përgjithmonë edhe një tjetër taksë makinash, mësoni çfarë duhet të bëni nga sot e tutje

Zbulohet se si do zbatohet udhëzimi i ri për lehtësimin e taksës për makinat e.

Lajme të mira nga Gjermania, po kërkon punëtorë sidomos nga këto vende. Shqiptarët duhet të gëzohen

Gjermania ka nevojë për fuqi të huaj punëtore, ndaj qeveria po përshpejton procesin e ardhjes.