Nëse i dini këto gjëra, femrat do ju luten të bëni s*ks!

Femrat gjithmonë kanë nevojë që të nxehen para se.ksit, sepse ato nuk nxitojnë. Mos harroni.

“Nuk më kënaq s*ksi me gruan, tre herë në ditë bëj…”, 51-vjeçari i shqetësuar, tani po përballet me…

“Jetoj vetëm me gruan dhe jeta jonë s*ksuale nuk është ajo që ishte sepse unë.

Ja si ta dalloni një femër që është ‘bishë’ në s*ks

Nëse mendoni se gratë që bëjnë se.ks më mirë simbolizohen nga femra e bukur dhe.

Bëni s.e.ks, por kujdes, ekspertët zbulojnë se mund të rrezikoni shumë nëse…

Teksa situata nga pandemia nuk po duket te zbutet aspak, edhe ekspertet e seksit bejne.

Si ta dallosh që është i paparë në s*ks, pa bërë ende s*ks

Për të parë nëse dikush është i mirë në se.ks, jo doemos duhet ta shpiesh.

Nëna e dy fëmijëve rrëfen aventurën: S.ek.s të ç.mendur me një të panjohur, por kur e mori vesh burri më tha…

Shkrimi ne The Sun: “Kam bërë s.eks të çmendur me një të panjohur që kurrë.

“Bëjmë s.e.ks 1 herë në 3 muaj”/ 33-vjeçarja në hall të madh me të dashurin: Jam me fat nëse …

Nje vajze e re ka rrefyer problemin e saj per psikologen e The Sun. “Unë.

Historia e fortë nga Kukësi: I dolën sytë vendit kur i bëra këtë gjë në shtrat…!

Historitë er.otike që ndahen me lexuesit janë shpesh herë edhe leksione se për çfarë duhet.

“Bëjmë s.e.ks 1 herë në 3 muaj”/ 33-vjeçarja në hall të madh me të dashurin: Jam me fat nëse …

Nje vajze e re ka rrefyer problemin e saj per psikologen e The Sun. “Unë.

“Gruaja më braktisi për një tjetër, kam merak se…”, 36-vjeçari kërkon ndihmë pasi ngeli pa s.e.ks

Historia e nje djali per psikologen e The Sun: “Unë po përpiqem çdo ditë e.