Mesazhet tuaja nuk dihet ku përfundojnë, alarmi b.o.mbastik i Whatsapp

Nese mendoni se jeni te sigurt kur shkruani mesazhe ne median sociale whatsapp, e keni.

E dini pse unaza e martesës vendoset në gishtin e katërt? Arsyeja historike vjen tani

E dini tashme sepse ju kane thene dhe e keni pare qe shumica e vendosin.

Merrni sapunin me vete kur të shtriheni, brenda një ore do ju ndodhë çudia

Kjo këshillë vjen nga mjekët. Ata thonë se është zgjidhje për të eliminuar ndjenjen e.

Sa e shpifur, ky ushqim që hamë mban një i.nfeksion të t.merrshëm

Edhe pse mund ta keni te veshtire ta lexoni, duhet ta dini. S.pirometri Erinaceieuropaei shkakton.

Doli në mal për m.anaf.erra, hëngri, u ndie keq. Pas 4 ditësh e gjejnë sot, ah sa e trishtë

Kishte shkuar ashtu si edhe heret e tjera, të mblidhte m.anaf.erra në mal. Por prej.

Nuk mbante dot të qeshurën, burri me jeshile që po tërbon internetin (pamjet)

Ky burrë nga Arizona nuk e kishte menduar se reagimi i tij do të bënte.

Shqiptari gjen në treg kuletën plot me para, veprimi i tij ka mahnitur njerëzit

Jane rritur rastet e personave te pergjegjshem dhe ndergjegjesimi per te cuar tek i zoti.

Deputeti shqiptar nis shitjen e bostanëve, të mbledhë para për fushatë

Nje situate e pazakonte me nje deputet ne Kuvendin e Kosovës, i cili ka gjetur.

‘Alo, babi im kaloi me të kuqe’. Policia merr telefonatën e çuditshme

Një pesëvjeçar i ka bere babit te tij ate qe ai do ta mbaje mend.

Harroi Facebook hapur, burri zbuloi se gruaja ishte e martuar, por nuk mbaron me kaq

Ishte martuar me të që kur ajo ishte vetëm 19 vjeç. Për disa vite jetuan.