Fitorja po bëhet e pamundur, Situata në PS Shkodër ‘zgjon’ reagimin anëtarësisë

Situata e krijuar brenda radheve te PS Shkoder po percillet me shqetesim nga anetaresia. Heshtja.

Ç’po dodh?! Manastirliu vjen ne Zogaj të Shkodrës,  Manastirliu flet serish për ko.ronavi.rusin dhe jep mesazhin

Ambulanca e fshatit Zogaj në Shkodër, e cila është rehabilituar në kuadër të programit të.

Olti Curri i pl.as VIDEO-n dhe i su.let keq Ramës, ironi th.erëse

Blogeri Olti Curri është i njohur për qëndrimet e tij të drejtpërdrejta. Ai sot ka.

Sho.kuese/ Një shqiptar i jep fund jetës duke u vetëva.rur në një pemë

Një ngjarje e rëndë ka sh.kuar gjithë komunitetin në një zonë të quajtur Prato në.

“Perëndia i zgjon të vd.ekurit”, ky mund të jetë sekti që çoi drejt vetëflijimit familjen Josifi

Një grupim i quajtur “Guard Toëer” apo “Kulla e rojes”, dyshohet se ka rekrutuar familjen.

Ho.rrori i Kombinatit/ Habit Nard Ndoka, mbron ‘Dëshmitarët e Jehovait’ dhe akuzon ‘Dëshmitarët e Ramës”

Një debat shumë të madh ka shkaktuar së fundmi ngjarje ho.rror që ndodhi në Kombinat.

Tra.gjedi/ Vd.es një tjetër mjek shqiptar nga ko.ronavi.rusi

Një tra.gjedi të vërtetë po shkakton COVID-19 ndër punonjës të shërbimit mjekësor. Mësohet se në.

Ah e tme.rrshme/ Aksident me vd.ekje në rrugët e vendit, i shkreti ishte me motor dhe…

Vetëm para pak minutash ka ndodhur një aksident me pasojë vd.ek.jen në Peqin. Bëhet me.

Pl.as bo.mb.a, policia e dinte, xhaxhai i motrave Josifi e paralajmeroi 3 javë para tr.agjedinë

Ende dhe e më e rëndë bëhet tr.agjedia e 2 korrikut në kryeqytet. Mësohet se.

FOTO/ Ko.ronavi.rusi po na fut tme.rrin të gjithëve, shikoni ç’bëjnë ministrat e Ramës. Denonimi: SPAK zgjohu!

Teksa nga të gjithë specialistët kërkohet një kujdes maksimal nga të gjithë qytetarët qeveritarët tanë.