“Ilir Meta po n.deshet me gjithë “b.ajlozët” e k.rimit, fundi do jetë i t.me.rrshëm dhe i rr.ez.ikshëm”

Nga Nikoll Lesi Ilir Meta është vënë në shenjëstren e krejt llumit të politikës dhe.

Edi Rama, Zeusi ynë!

Nga Edmond Tupja Shpresoj, së pari, që zoti Kryeministër do ta gjejë kohën për ta.

‘Hajnat e kriminelat po pendohen’, Kimete Berisha: Politikanët shqiptarë krijojnë korrupsionin e pastaj thonë do e zhdukim

Asnjëri për mashalla. Jo shoqe. Nuk e kemi fituar luftën me mençuri, por me luftë..

Unë e di ku gjenden provat për djegien e Parlamentit”

Nga Artan Fuga Ore se po trashem unë. Lexoj në gazetë se nja 9 deputetë,.

Kjo është d.amlla, t.urp, presidenti i vendit tim…! Akademiku i njohur thirrje: Merrni edhe popullin në hetim

NGA ARTAN FUGA Edhe popullin nën hetim parlamentar! Unë dua të sillem si qytetar me.

“Kur një vend ka sjellë në pushtet injorantë, populli është i detyruar të dëgjojë sharje individësh dhe jo qeverisje të përgjegjshme”

Nga Spartak Ngjela  Vetëm kur një vend ka sjellë në pushtet injorantë, populli është i.

Edi Rama dhe disa çështje të Dinjitetit Njerëzor

Nga Erl Kodra Të drejtat elementare të qenieve njerëzore në shoqëritë postdiktatoriale rezultojnë të mbeten.

Prishtina e Seminarit

Nga Dr. Elsa Skënderi Rakipllari Në Prishtinë dëgjon shpesh të thuhet se shqiptarët e këtushëm.

“Sytë e njerëzve, jo më në ekranin e madh, por në atë të voglin!”

Nga Hysni Gurra Për të disatën herë, AMA i shtyn afatin e mbylljes së transmetimeve.

Turpi i Shkodrës 

Nga Klodian Tomorri Turpi i Shkodres Doreheqja ne grup e drejtoreve ne Shkoder eshte nje.