Tërmeti, komunikimi publik joprofesional mund të vr.a.së njerëz

Nga Artan Fuga Eshtë fjala për jetën e njerëzve ———– Përgjegjësia juridike dhe shoqërore e.

Tri prioritetet e mia në Shqipëri/ Nga Yuri Kim

Yuri Kim: Demonstroni udhëheqësi, vendi ka nevojë për kompromis Fjalimi i ambasadores amerikane Yuri Kim.

“Lehni ju lehni…”/ Si t’ja bëjmë tërmetit tjetër?!

Nga Artan Fuga Për një filozofi e re në emergjencat civile! ————- Fakt: Tërmeti prek,.

Mesazhi i ko.bs.hëm që i dha Berisha vizitorit në zyrën e tij para 21 janarit

Nga Mustafa Nano Përpara disa ditësh u bënë 9 vjet nga dita ku në bulevardin.

Kush gënjen Edi apo Ramushi?

Nga Andi Bushati Përballja e radhës mes dy kryeministrave të dy shteteve shqiptare, ka ngritur.

Mirupafshim Shqipëri, unë po iki!

Nga Silvana Begaj Faik Konica: “Në qoftë se Shqipëria do të vdiste ndonjëherë, atëherë në.

Përse Edi Rama nuk e do Kosovën?

Nga Ana Shkreli Lisi Që kryeministri i Shqipërisë nuk ka lidhje me politikën e jashtme,.

Kongresi i Lushnjës si daulle!

Nga Artan Fuga Historia ka vd.ek.ur, nuk jep mesazhe, mesazhet i nxjerrim ne sipas qejfit!.

Pse zgjedhjet e parakohshme janë në favor të qeverisë?

Nga Artan Fuga Zgjedhjet e parakohëshme sigurisht tani janë në favor të qeverisë Dëgjova një.

Të godasësh me molotov për t’u kthyer aty ku ishe

Nga Andi Bushati Dokumenti i miratuar sot mes përfaqësuesve të parlamentit dhe opozitës që qëndron.