Ndërkombëtarët e bëjnë ‘copash’ Voltana Ademin, raporti që nxin Bashkinë Shkodër

Disa herë ka tentuar t’i shesë në media si sukses vlerësimet që i dhanë organizma.

Qyteti, pe.ng i asnjë klani/ Pse kanë fri.kë të flasin socialistët e Shkodrës?!

Në pak orë u bënë dy vendime tërësisht të çuditshme që po udhëheqin jetën politike.

Rama shuplakë të fortë Shkodrës, ‘bën drejtor’ të institucionit të rëndësishëm një jabanxhi, ‘iu pritet goja’ socialistëve…

Socialistet i sjellin Shkodres nje tjeter jabanxhi per drejtor. Armand Zhuka qe me heret ka.

Tme.rr edhe në Shkodër/ Ko.ronavi.rusi bën namin në institucione publike, Qeveria fajin qytetarëve

A dështoi qeveria në masat anti – Covid dhe përse po i hidhet faji qytetarëve?!.

Thellohet ska.ndali/ Rama ‘i jep go.ditjen’ fatale Shkodrës, ç’fshihet pas ‘luftës në dukje dhe pse ‘të zgjedhurit’ po fshihen si struci? Zbulimi tr.onditës…

Thellohen skandalet e qeverisë Rama me Shkodren, duke mos e ndalur dozen e persekutimit te.

Denoncimi bo.mb.ë/ E infektuara me ko.ronavi.rus: Ma thanë 3 ditë me vonesë, takova dhjetëra dhe…

Pothuajse nje skandal i vertete po ndodh me rastet e reja pozitive me Covid 19..

Sa e fri.kshme o Zot, me urgjencë te Infektivi, shikoni momentin kur gruaja me COVID-19 hyn në spital

Situata e pandemisë së ko.ronaviru.sit në vendin tonë vazhdon të rëndohet nga momenti në moment..

Voltana Ademi vijon lu.ftën politike/ Sezoni turistik, Ulqini ‘go.det’ rëndë Shkodrën

Ndërsa bashkia Shkodër është përqëndruar prej 4 vitesh në lu.ftën politike me qeverinë duke harruar.

Zhduket pa lënë gjurmë Besfort Lamallari, lu.fta ndaj ko.ronavirusit në Shkodër pa ‘heroin’ e saj

Shkodres i ka humbur i komanduari i qeverisë për situatën e emergjencës shëndetësore Covid 19..

Lojën e kujt po bën Voltana Ademi me Velipojën?!

Të gjithë janë habitur se si në pak ditë ka ndryshuar qëndrimin e saj bashkia.