Shpallje e gjykatës së Shkodrës

Pranë Gjykatës së Shkodrës ka ardhur për gjykim çështja civile që i përket: Kërkues: Arben.

Nesër në Lule të Vetmuara: A do t’i fshehin dot provat e vr.zsjes vajzat dhe Nazan?

Vajzat shkojnë të paralajmërojnë Nazanin se Ali tashmë dyshon tek ajo. Çfarë do të ndodhë.

Çfarë do të ndodhë nesër në “Amaneti”, ç’do bëjë Ikbal

Seher afrohet me Zijanë duke e ndihmuar të mbjellë lulet e tij. Jaman ndërkohë sheh.

Nuk do i mbani dot lotët, çfarë do të ndodhë me Gynesh dhe Sunën, Firat do të…

Fırat dhe kundërshtari i tij, Benjamin Doukha, u përleshën në programin televiziv qe u përballën.

Lule të Vetmuara/ Elif në qiellin e shtatë, por Xhemre po përjeton t.merr prej Nazan

Ali më në fund arrin t’i propozojë Ejlylit. Cila do të jetë përgjigja e kësaj.

Fërat i propozon për martesë Sunës, por a do të pranojë ajo?

Zafer dhe Fërat bisedojnë mbi v.arrin e  trajner Jamanit dhe arrijnë të rregullojnë marrëdhënien e.

Sa e trishtë, Ali duhet të bëjë diçka që se ka bërë kurrë që të kthehet pranë Asllë

Ali po përpiqet shumë të mësohet me patologjinë. E keqja është se Nazli nuk do.

Hurrem bie në kthetrat e një sëmundjeje të pamëshirshme! Selim jep urdhrin e vd.ekjes së Bajazitit

Stuhia Hurrem po fryn këtë javë në Shekullin Madhështor! Hurrem bie në kthetrat e një.

Firat mëson të vërtetën për Dervishin dhe Gyneshin, i kërkon Sunës që ta marrë në shtëpinë e saj djalin

Fırat mësoi të vërtetën për Dervişin, se ai ishte gjyshi i djalit të tij. Kur.

Harrojeni Kemalin, Banu do të bëjë veprimet më të tme.rrshme ndaj Kader dhe Meral

Vajzat futen në provimin e universitetit por vetëm Songyl nuk mundet dot ta japë atë.