iPhone 8 ndryshime rrënjësore, ja si do të duket

Ashtu si çdo vit, kompania “Apple” pritet të nxjerrë këtë vit versionin e ri të.

WhatsApp nuk do të funksionojë më për këto lloje smartfonësh

Aplikacioni më popullar i mesazheve, WhatsApp pritet të ndalojë së funksionuari gjatë 2017 duke lënë.

Kujdes nga ky mesazh që do ju vijë në Facebook! Çfarë rrezikoni po e hapët

“Hey, çfarë po bëni në këtë video?” Nëse ju vjen ky mesazh në adresën tuaj.

Si mund t’a dini nëse dikush u ka hyrë në Facebook?

Për ata që shpesh pyesin veten nëse dikush po ua përdorë profilin në Facebook, ekziston.

Ka shumë gjasa që interneti do të ndërpritet në të gjithë botën për 24 orë

Interneti në gjithë botën do të ndërpritet për 24 orë brenda vitit 2017, ka parashikuar.

iPhone 8: Ekran të lakuar dhe çmim shumë të lartë

Apple është duke testuar më shumë se 10 prototipa për iPhone-in e ri i cili.

Ja pse Facebook-u i shpalli të vdekur të gjithë, ditën e djeshme!

Ditën e djeshme duket se rrjetin social “Facebook” i ka “vrarë” dhe i ka bërë.

Nuk do ketë më WhatsApp për këto telefona pas 31 dhjetorit

WhatsApp ka zbuluar se do të ndalojë mbështetjen për një numër të pajisjeve deri në.

Keni celularë të vjetër Motorola dhe Nokia?Ja sa mund të fitoni prej tyre

Nëse jeni të fiksuar të ruani gjërat e vjetra me të vërtetë keni fat. Sipas.

IPhone 7 vs IPhone 6: Ku është dallimi?

iPhone 7 më në fund është lancuar nga Apple dhe pyetja që kanë të gjithë.