Ç’bëhet kështu?! Dy mjekë dhe tre infermierë me ko.ronavi.rus në qytet…situata jashtë kontrollitSerish lajme të këqija nga Elbasani.  Mes të infektuarve me ko.ronavi.rus në këtë qytet janë dy mjekë familje, tre infermiere dhe një edukatore.Mësohet se të infektuarit janë në gjendje të mirë shëndetësore dhe ndodhen të karantinuar në banesë.Kujtojmë që në kopshtin numër 9 në Elbasan ka rezultuar pozitive me ko.ronav.irus një edukatore dhe menjeherë janë njoftuar prindërit që të mos dërkojnë fëmijët në kopësht.