Çfarë ka ndodhur?! Mësohet lajmi i bu.jshëm për Mbretëreshën Elisabeth në lidhje më ko.ronavi.rusinNjë lajm i bu.jshëm është dhënë sot në lidhje me Mbretëreshën e Britanisë Elizabeth. Mediat raportojnë se ajo është larguar nga pallati mbretëror në qendër të Londrës dhe është strehuar në rezidencës periferike të saj në Kështjellën Ëindser. Kjo lëvizje ka ardhur pasi mbretëresha ka pasur frgikën e infektimit me koronavirus.“Daily Mirror” ka raportuar ditën e dielë se Elizabeth është larguar nga pallati mbretëror të enjten për të shpëtuar nga virusi.Një zëdhënës i mbretëreshës së Britanisë ka përgënjeshtruar këtë lajm, ka thënë se vizita e mbretëreshës nuk ka lidhje me frikën nga përhapja e vigrusit Korona.