Çfarë ka ndodhur në Shqipëri, dhe pse ka Frikë Edi Rama? Pl.as skandali, Tedi Blushi e zbulon publikisht

Ndryshimet Kushtetuese dhe propozimi i Metës për referendum kanë sjellë përplasje të forta në distancë mes Ramës dhe Metës.

Rama tha se listat do hapen nga Kuvendi i Shqipërisë pasi askund nuk bëhet referendum për këto çështje por sipas Metës, ai ka ‘frikë nga populli’.

“Pse kaq frikë nga populli? Në Shqipëri kanë ndodhur DY REFERENDUME dhe në të dyja herët ka fituar POPULLI. Padyshim edhe REFERENDUMIN E TRETË DO TA FITOJË POPULLI. Sepse në Republikën e Shqipërisë, SOVRANITETI I PËRKET POPULLIT dhe vetëm atij.

Mos kini frikë nga populli!”, shkruan Tedi Blushi në reagimin e tij.