Çfarë po ndodh? Bankat në rr.ezik, Lulzim Basha nxjerr s.ekretin, ja letra që po qarkullon

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha u është drejtuar me një letër bankave që operojnë në Shqipëri kete te marte e u ka bërë thirrje që të mos rr e zikojnë duke financuar PPP-të, pasi sipas kryedemokratit, janë para të “p ista” që vinë nga aktivitete k riminale.

Basha theskon se çdo person apo institucion që bashkëpunon në këtë drejtim do të bënte vepër penale dhe k orrupsion.

Basha thekson se nga aktiviteti i paligjshëm i prodhimit të d rogës dhe t rafikimit të saj nga Shqipëria, gjatë këtyre viteve të fundit, janë prodhuar miliarda euro, një pjesë e të cilave; “janë përdorur për të k orruptuar qeveritarë dhe punonjës publikë me qëllim pastrimin e parave të përfituara nga kultivimi dhe t rafikimi i lëndëve n arkotike apo/dhe k orrupsioni.”