Çfarë po ndodh në selinë e PS? Rama thërret në takim urgjent…

Edi Rama ka thërritur në mbledhje urgjente drejtuesit e katër qarqeve të veriut në selinë e Partisë Socialiste.

Konktretisht, ai ka mbledhur në seli drejtuesit e Shkodër, Kukës, Lezhë dhe Dibër.

Mësohet se në qendër të këtij takimi është diskutimi për organizimin e PS në këto qarqe.

Kujtojmë që gjatë ditës së djeshme, Rama vendosi të jetë koordinator politik i veriut të Shqipërisë.