Çfarë po ndodh në Tiranë?/ Protestuesit i vënë flakën Kuvendit dhe Kryeministrisë

Protestuesit e opozitës i kanë vënë flakën Kuvendit të Shqipërisë dhe Kryeministrisë.

Siç duket edhe nga pamjet e mëposhtme të dyja godinat e rëndësishme.