Çfarë po ndodh? Tjetër protestë në Tiranë

Beteja që ka nisur është pa kthim. Historia do tregojë se kjo betejë do të përfundojë me shporrjen e qeverisë së krimit dhe triumfin e vlerave europiane.

E ardhmja e shqiptarëve është Europa!#ShqipëriaSiEuropa.

Ky është mesazhi që shoqëron pamjet e shprendara nga Partia Demokratike të protestës tek Drejtoria e policisë së Tiranës.