Çfarë po ndodh?! U mor pe.ng në Kamëz dhe nuk dihet fati, zbulohet identiteti i personit

Janë mësuar të tjera detaje nga ngjarja e rëndë e ndodhur sot në Kamëz.  Është zbuluar identiteti i personit që u mor pe.ng ditën e sotme në rrugën ‘London’.  Ai quhet Jak Prenga, 49 vjeç, dhe u mor pe.ng nga dy persona, ndërkohë që për fatin e tij nuk dihet ende asgjë.

Prenga fillimisht u dh.un.ua nga dy persona ndërsa ishte në makinën e tij.

Ata e tërhoqën dhe e futën në makinën e tyre.