Çifti kapet duke kryer marrëdhënie in.time në natyrë…

Një çift është kapur nga aparati fotografik duke kryer marrëdhënie in.time në një park në Londër.

Një person i cili kishte dalë për të vrapuar ka kapur skenën e çuditshme.

“Në orën 2 pasdite, gjatë vrapimit tim pasdite, persona që bënin s*ks”, ishte komenti i bërë nga personi që shkrepi foton. Duket se as koronavirusi dhe as njerëzit përreth nuk i kanë ndalur dëshirat e zjarrta të këtij çifti.