Çiljeta jo vetëm me shami, por mbulon dhe trupin. Revoltohen ndjekësit: Ik në Turqi

Këngëtarja, Çiljeta Çilaga duket se ka vendosur t’i përkushtohet tërësisht muajit të Ra.mazanit. E mbuluar me shamin, këngëtarja nxiti një sërë debatesh në rrjetë, pasi nuk ishte parë kurrë më parë e mbuluar.

Por, Çiljeta ka befasuar përsëri fansat!

E veshur tashmë jo vetëm me shaminë në kokë, por edhe me mbulesën tipike të fesë myslimane, Çiljeta ka ndarë një video në rrjete sociale. E gjitha me të zeza dhe pa make-up këngëtarja shkruan:

“Në këtë muaj të madhërishëm të Ramazanit, unë kam bërë zgjedhjen e duhur duke u veshur nga “Fafa by fadona” për lutjet e mia”.