Çmendet djali i ri, ja çfarë i bën prindërve të tij

Merr p.eng familjen e tij, duke sulmuar prindërit me th.ik.ë. Protagonis në Parma të Italise eshte bere një 28-vjeçar shqiptar.

Ai njihej ne zone per problemet me alkoolin dhe d.rogen.

Sipas mediave, i riu mori një thikë kuzhine dhe frikësoi nënën dhe të atin.

As ndërhyrja e të vëllait nuk ka mundur të qetësojë shqiptarin, ndërsa prindërit janë larguar me shpejtësi nga banesa deri në mbërritjen e forcave të rendit. Karabinierëve të komandës së Parmës i është nevojitur një kohë e gjatë për të bindur të riun shqiptar të dorëzohet.