Covid “godet” rë̄ndë këtë qytet në Shqipëri, mbyllen disa biznese dhe institucioneCovid eshte bere shkak qe një sërë institucionesh dhe biznesesh në Gjirokastër te mbyllen përkohësisht. Mësohet se është mbyllur në mënyrë të pjesshme nga Inspektoriati Shëndetsor drejtoria rajonale e tatimeve.Po ashtu, për shkak të koronavirusit, kanë mbyllur dyert tre fasoneri, dy prej të cilave në Përmet dhe tjetra në Gjirokastër.Në mënyrë të pjesshme janë mbyllur edhe disa zyra në spitalin rajonal “Omer Nishani” pasi pozitivë për virusin dolën një sanitare dhe një infermier.