Ç’po ndodh me Bashkitë? Vjen lajmi tro.nditës, ajo që sapo u mësua po na fut. tm.errin të gjithëveNjë tjetër rast i ri me COVID-19 është regjistruar në Mat dhe mendoset se është kontakt me rastet e konfirmuara pozitive më parë.Personi i infektuar dyshohet të jetë pjesë e administratës së Bashkisë Mat.Nisur nga kjo është bërë dezinfektimi i të gjitha ambienteve të kësaj bashkie, ndërsa rasti është izoluar në banesë. ISHP nëpërmjet NJVKSH Mat ka marrë edhe 9 tamponë të tjerë, familjarë të rastit zyrtar.

Ndërkohë pritet që tampon t’ju merren edhe personave të tjerë, që kanë pasur kontakt me rastin për shkak të punës.