Ç’po ndodh tek spitali infektiv? Mbërrin një grua që dyshohet se…

Një tjetër person i dyshuar i infektuar me COVID-19, ka mbërritur në orët e pasdites në Spitalin Infektiv.
Ndërkohë që rasti mbetet i dyshuar, pasi nuk është konfirmuar nga autoritetet.
Përsoni që ka mbërritur në Spitalin Infektiv mësohet se bëhet fjalë për një grua, për të cilën nuk ka ende të dhëna se nga cili qytet ka mbërritur.

Gruaja ka zbritur nga një autoambulancë dhe është shoqëruar për në ambientet e brendshme të spitalit nga stafi mjekësor i cili është i pajisur me masa të rrepta mbrojtëse.