Dalin dokumentet t.ronditëse për Mark Babanin, kryebashkiakun e Vaut të Dejës. Pjesë e bandës siçiliane që g.rabiste në Itali…

Tom Doshit dhe Edi Rames i bie edhe nje tjeter kryebashkiak pas Valdrin Pjetrit. Ai eshte Mark Babani i Vaut te Dejes. Gazment Bardhi, sekretar i Pergjithshem i PD ne nje deklarate per mediat nxori sot te dhenat e reja nga regjistri i b u r gjeve ne Itali qe tregojne se Mark Babani, kryebashkiaku i zgjedhur i Vaut te Dejes, ne zgjedhjet e 30 qershorit, i a rrestuar ne Sicili, pjese e nje b ande qe g rabiste makina, eshte d enuar dhe d ebuar nga Italia.

“Mark Babani, nen emrin e rreme Marq Babaj është a rretuar më 4 prill 1994 në Sicili për v jedhje në rrethana rënduese e kryer në bashkëpunim. Ai është a rrestuar duke v jedhur makina. Kandidati i Ramës për Vaun e Dejës ka qenë pjesë e një grupi të rr ezikshëm k riminal në Sicili.

Marq Babaj ka qëndruar në burg sipas regjstrit të sistemit të b urgjeve deri më 6 maj 94 dhe më pas është d ënuar dhe d ëbuar nga shteti italian”.

“Kjo është vetëm një pjesë e dosjes k r iminale”, vijoi Bardhi.