Dalin fotot e rralla të Kryeministrit Rama me flokë të gjata

Nje foto e rralle e kryeministrit Rama dikur me floke te gjate. Memorie.al. sjell dëshminë e rrallë të skulptorit të njohur, Agim Rada, lidhur me miqësinë e hershme me mikun dhe kolegun e tij, Kristaq Rama, për të cilin flet me simpati dhe e kundërta për të birin, Edin, që dikur e mbante afër…

“Asgjë nuk i dua, vetëm të në lejë të punojmë të qetë”, shprehet skulptori rebel për kryeministrin aktual që dikur e kishte idhull Radën dhe në librin e tij “Refleksione”, ka shkruar gjatë për të….?!