Dalin fotot, kjo është adoleshentja e lidhur me burrin 46 vite më të madh: Marrëdhënia me të më…

Një studente 19-vjeçare thotë se lidhja e saj me të dashurin e saj, 61 vjeç, është ‘ashtu si çdo tjetër ’- përkundër hendekut të moshës 42-vjeçare.

Urszula Grzelak nga Varshava, Poloni, ishte 16 vjeç, kur ajo u takua me Nigel Thorpe nga Oksfordi gjatë një vizite për të parë familjen në Mbretërinë e Bashkuar në gusht 2016.

Nigel, është mik i tezes së Urszula dhe dyshja u tërhoqën menjëherë me njëri-tjetrin.

Urszula u transferua në Britani të Madhe për të qenë me Nigel, i cili është i dashuri i saj i parë.

Ajo tha: “Marrëdhëniet mes hendekut në moshë janë si çdo marrëdhënie tjetër. Ka dy njerëz në dashuri që shkojnë në lidhje, kalojnë kohë së bashku, kanë ulje dhe ngritje si çdo çift tjetër.

“Tani më në fund mund të them se nuk ka rëndësi se çfarë do të thonë njerëzit. Unë do të jetoj jetën time. Vetëm ju, vetë e dini se si e doni, si ndiheni dhe çfarë është më e mira për ju.

“Për të gjithë ata që kritikojnë marrëdhëniet tona. Ju keni plotësisht të drejtë në mendimin tuaj për sa kohë që nuk është abuzive dhe e dëmshme.

Çifti kanë një marrëdhënie të lumtur dhe e vetmja vështirësi që hasin është reagimi i njerëzve ndaj tij – për të cilin ata thonë se nuk i prek ata.

Urszula tha: “Në të ardhmen duam të martohemi dhe thjesht të jetojmë së bashku. Ne duam të krijojmë shtëpinë tonë dhe ta bëjmë atë një vend plot dashuri dhe respekt”. /Përgatiti ShkodraNews/