Dalin pamjet/ Radhë të gjata në audicionin për filmin po.rno. Disa për ëndrrën e fëmijërisë të tjerë për pagesat e majme

Radhë të gjata me të rinj dhe moshuar, beqarë dhe të martuar jashtë Klubit Peristeri për të marrë pjesë në audicionet për një film po.rno.

Qindra njerëz dolën përpara një jurie dhe një regjisori të njohur për filma me pullë të kuqe në kërkim të talenteve të reja. Një nga një, garuesit, të cilët ishin regjistruar për të marrë pjesë në fotosesion, u ngjitën lart, u përgjigjën pyetjeve, u zh.veshën dhe u fotografuan.

Juria përbëhej nga Alex Fire, Ioannis Menidiatis, Rosa Rozita, dhe Ina dhe Theo, dyshja e njohur e yjeve të filmave po.rno të njohur ndërkombëtarisht.

“Kjo është diçka e paparë për Greqinë. Publiku grek dëshiron të shohë p.orno greke dhe në fakt 99 përqind e burrave shikojnë p.orno. Kështu që ne po kërkonim kryesisht grekë në mënyrë që të reklamonim metodat e njohura tradicionale. Pyetjet që shtruam aktorët aspirantë ishin të njëjta fillimisht. Pasi i bënë ata të ndjehen si në shtëpi, pyetjet u kthyen rreth preferencave të tyre er.otike: Si çfarë të pëlqen për se.ksin?” “A do të bënit një o.rgji?” “A jeni energjik?” Çfarë eksperiencash keni?” Janë disa nga pyetjet që ne i kemi bërë atyre”, tha Eleni Hatzis, e cila është protagonistja e filmave erotikë.

Pjesëmarrësit ishin të të gjitha moshave – natyrisht mbi 18 vjeç – dhe të të gjitha llojeve dhe madhësive të trupit.

“Ata erdhën 18 dhe 19 vjeç por Elena i shkurtoi drejt. Një zotëri 72-vjeçar erdhi në audicion. Ne nuk po kërkojmë kualifikime të shkëlqyera ose trupa të përsosur. Njerëzit duhet ta dinë që hapësira nuk është problemi i tyre financiar ”, tha Alex Fire për emisionin.

Sipas ndërmarrjes prodhuese disa ishin punonjës privatë, të tjerë mësues, disa ishin duke punuar në publik, disa ishin të papunë, ndërsa…në prezentin ishte edhe një pilot, një marangoz dhe një shofer i Metrosë.

Disa thanë se ishin të martuar dhe gratë e tyre e dinin për këtë, ndërsa shumica thanë se donin të luanin në filma të tillë për të dalë nga ngërçi i tyre financiar ndërsa të tjerët sepse kishin një ëndërr fëmijërie.

SHIKONI VIDEON KETU