Dashuri në kohërat e k.o.ronavirusit, çifti i të moshuarve që po t.ërbon rrjetin, 88-vjeçarja shkon çdo ditë te burri për…Nje imazh qe te copeton zemren eshte ky i nje te moshuare ne SHBA,  e cila tani eshte ndare nga bashkeshorti me të cilin ka jetuar bashkë për 60 vite, por që i ka ndarë kronavirusi.Gene Campbell, 89-vjeç është karantinuar brenda Qendrës së Kujdesit Kirkland, Washington State, ku disa banorë kanë humbur jeten nga Covid-19. 

Por kjo nuk e ka ndaluar bashkëshorten e tij, Dorothy, 88-vjeç, që të përpiqet të jetë pranë tij.

Ajo e kishte të ndaluar ta takonte të dashurin e saj, por shkonte çdo ditë tek dritarja e tij vetëm për ta parë njëri-tjetrin.

Ajo është shoqëruar nga djali i tyre dhe një infermiere, ndërsa komunikonte me bashkëshortin nëpërmjet telefonit nga dritarja.

PRI_145543481PRI_145552888PRI_145544321