Dëbora mbulon Korçën, Nëntori muaji më i çuditshëmNentori eshte muaji me i pazakonte per sa i perket sjelljes se motit.Ulja e ndjeshme e temperaturave ka sjellë reshjet e para të borës në juglindje të vendit më konkretisht në fshatin turistik të Dardhës.Reshjet janë me intesitet të ulët ndërsa kanë nisur prej gati 1 ore dhe janë ende të pranishme në lartësi mbi 1200m.

Sipas zyrtareve te autoritetit lokal rrugor, reshjet e pakta do të përfshijë fshatrat turistike,Dardhë,Voskopojë dhe Qafë Qarrin,ndërsa kontraktorët janë në gatishmëri  për çdo  situatë.