Deklarata e fortë nga ish drejtori i OBSH, ja çfarë mund të ndodhë me K.oronav.irusin

“Ekziston një mundësi reale që virusi të zhduket vetë, natyrshëm përpara se të zhvillohet ndonjë vaksinë. Unë dyshoj se kemi më shumë imunitet sesa vlerësohet”.

twitt

Deklarata vjen nga një ish-drejtori të Organizatës Botërore të Shëndetit dhe onkologut britanik Prof. Karol Sikora.

Sipas mediave të huaja, Profesori ka shkruar në Twitter-in e tij aw popullsia në gjithë botën mund të ketë “një imunitet më të lartë se sa ishte vlerësuar”.

Por postimi i tij mbyllet me rekomandimin se “ne duhet të vazhdojmë të ngadalësojmë virusin, por ai mund të zhduket vetë”.

sikora