Deklarata urgjente e Rudina Hajdarit drejtuar “sojit të vet”, për çfarë i paralajmëron

Pak minuta më parë deputetja Rudina Hajadari ka bërë një deklaratë për mediat.

Hajdari i bën thirrje politikës të mos pengesë e zgjedhjeve të 30 Qershorit.

Ajo shprehet se është shumë i qartë vendimi i ndërkombëtarëve për situatën në Shqipëri.

Sipas Hajdarit, kushtetuta është e shenjtë dhe nuk preket.

‘Është e qartë tashmë se cili është vendimi i ndërkombëtarëve për situatën në Shqipëri. Ata ndjekin hap pas hapi situatën këtu. E vërteta është se duhet t’i shërbejmë vendit për tu bërë pjesë e BE. Kushtetuta është e shenjtë dhe nuk dhunohëet. Polikita nuk duhet të bëhet penges, ndaj bëj thirrje për priogres, ne nuk duhet të lejojmë dhunën e politikanëve’, tha ndër të tjera Hajdari.