Del lista që do çmendë femrat, meshkujt ndiejnë këto 10 gjëra kur ju…

Ndonjëherë, gjërat që burri urren t’i shohë tek gruaja e tij, e shpjegojnë dashurinë e tij për të më shumë se çdo gjest tjetër që ai bën mund ta tregojë! E sa për dijeni, kjo listë mund t’ju habisë!

Ai e urren t’ju shikojë në dhimbje.

Ai e urren kur sheh se ti përpiqesh të fshehësh dhimbjen tënde para tij.

Ai e urren kur nuk ju ka ju para syve të tij.

Ai e urren kur ju dyshoni tek aftësitë tuaja

Ai e urren kur njerëzit nuk ju respektojnë ju.

Ai e urren kur ti heq dorë nga dicka. Dështimi është një pjesë e pashmangshme e jetës, por ai ka parë kohën dhe përpjekjet që kanë mbetur pas punës suaj.

Ai e urren kur t;i nuk kujdesesh më për veten, trupin tënd. Trupat e njerëzve ndryshojnë me kalimin e kohës dhe nuk ndryshojnë gjithmonë për mirë. Ndërkohë që burri juaj gjithmonë do të jetë përkrahës për ju që dëshironi të shikoni dhe ndjeheni me më të mirën tuaj, por ndjenjat e tij për ju nuk varen nga fiziku juaj. Ai e urren kur ju trishtoheni për trupin tuaj ose kur krahasoni veten me gratë e tjera.

Ai e urren kur ështëai arsyeja për trishtimin tuaj.

Ai e urren kur nuk jeni e lumtur./Përktheu: ShkodraNews