Del në rrugë, prek 100 meshkuj në organin gjenital, arsyeja e kësaj vajze do ju befasojë

Një eksperiment social i zhvilluar në Brazil ka vënë në provë rreth 100 meshkuj.

E themi këtë, pasi një modele ka prekur tek organi gjenital meshkuj të cilët ishin, duke ecur në rrugë, kafene dhe ambiente të tjera.

Ajo ka pa prekur çdo mashkull që i dilte përpara.

Shumë prej tyre meshkujve janë ndjerë të sh okuar, disa janë fyer por të gjithë pa përjashtim janë ndjerë në siklet.

Modelja në fjalë ka th yer një rekord e para se asnjë femër nuk ka guxuar të bëjë diçka të tillë më parë dhe e dyta sepse arriti të prekë më shumë se çdo modele tjetër që e ka kryer këtë eksperiment social.