Del videoja int.ime e Roza Latit në shtrat me Stresin, shp.ërthen keq Keisi: Nuk prek dot jetën time private ti se…

Një skeç i realizuar nga Roza dhe Stresi në emisionin “Why not”, nuk është pritur mirë nga ish partnerja e reperit, Keisi. Në skeç, Roza dhe Stresi kanë inskenuar momentin e tij të arr.estimit. Roza aktron si një fanse që futet në dhomën e Stresit ndërsa policia arr.eston këtë të fundit.

“Më përdh.unoi, jam sht.atzënë”, dëgjohet të thotë Roza.

Pas këtij skeçi, Keisi ka reaguar ashpër nëpërmjet një postim në Instagram ku i bën thirrje Rozës mos ta prekë jetën e saj private.

“Për atë prezantuese emisioni që e konsideron veten të aftë për komedi, nëse do ishe vërtet kaq e talentuar në atë fushë, do punoje te Portokallia dhe jo tek Why not. Më duket e çuditshme si një njeri mund të bëj një skeç të quajtur “Si ta bëjmë mizën balenë” dhe të preki mbi jetën time private, kur unë nuk kam lidhje me emisionin e saj.

E dimë që çdokush në emisionin e vetë bën çfarëdo, por për këta individ që kanë platformën për të influencuar për mirë, bëjnë gjithçka përveçse të tregojnë respekt. Nëse të janë tharë idet dhe të duhet me patjetër tërheqësh vëmendje, ke shumë mënyra pa rënë në këtë nivel sepse të ta.llesh me eksperiencat, vu.ajtjet dhe ha.llet e të tjerëve s’është fort për të qeshur”, shkruan Keisi.