Denoncohet super skandali, Olsi Rama po privatizon një pyll të tërë

Vëllai i Kryeministrit Rama, Olsi Rama, po kërkon që të privatizojë Pyllin e Darëzezës në Fier, i cili kohët e fundit është rrethuar me tel ku është vendosur edhe tabelë ‘Pronë private’. Ky denoncim është publikuar nga ish-Kryeministri Sali Berisha i cili ka publikuar mesazhin e një qytetari.

Denoncimi i plotë

Olsi Rama akuzohet se po privatizon pyllin e Darezezes!

Lexoni akuzat e qytetarit dixhital. sb

Pershendetje dr Kete jave eshte rrethu me tela dhe me tabela “prone private” pylli i Darezezes ne Fier, privatizuar nga nje familje e ne Fier, gjasme nga qe e ka pas ne pronesi, por ketu flitet gjersisht se pas kesaj afere te madhe eshte vet dora e Olsi Rames. E sigurte eshte se Olsi ka nderhy haptas per tu bere ky privatizim.