Denoncohet tjetër skandal/ “Duhet të jesh kr.iminel dhe i dën.uar që të bëhesh drejtor me Rilindjen”

Një denoncim i mbërritur në adresën e ish-kryeministrit Sali Berisha pohon se drejtori i Portit të Shëngjinit, Agustin Gjini, qenë i dënuar nga Gjykata e Lezhës.

Në publikimin e denoncimit ish-kryeministri shkruan se ‘Krimi dhe dënimi nga gjykatat, kriter merite për tu rritur në drejtor dhe më lartë në narkoshtetin e Edvin Mafisë!.

Berisha poston foton e mëposhtme: