Deputeti trondit Kuvendin, bën thirrjen për nisjen e hetimeve ndaj zyrtarit të lartë shtetëror dhe kujton kohën kur lëpinte…Deputeti i opozites ka shperthyer keq ne Kuvend sot ndaj kreut te shtetit Ilir Meta.Halit Valteri i revoltuar se Meta arriti të bëhej president, është shprehur se ai duhet të bëhet urgjent subjekt i drejtësisë.“Ai duhet menjëherë të jetë subjekt i drejtësisë shqiptare për krimet e shumta që ka kryer.

E pakuptueshme se si karriera e këtij njeriu është ngritur deri te President i Republikës. Shkarkimi i tij është një akt i lartë por më i vogli që mund të bënim

. T’i japim vendit atë që i takon. Boll më me kalkulimi politike. Ai duhet të ishtë dënuar që kur lëpinte gishtat kur numëronte lekët në videon e Dritan Priftit. Ky është turp të thirret presidenti i Republikës, ku duhet të thirret Presidenti i rakisë ose Presidenti i qofteve”, tha Valteri.

Lexo edhe: