Deputetja me format joshëse në Kuvend bën lëvizjen e papritur, ndahet dhe…

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje, njoftoi se ka themeluar partinë e re të cilën tashmë e ka edhe regjistruar e që quhet Unioni Social Demokratik (SDU).Balje tha se partia u formua nga një numër i madh i njerëzve të cilët mendojnë njëjtë dhe që kanë synim që përmes politikave të tyre të kontribuojnë për interesin e qytetarëve.

“Unioni ynë i ri Social Demokratik është një parti e atyre që ndajnë të njëjtat ide, të atyre që do të punojnë për të bërë ndryshimet që duhen ndryshime, jo të atyre që thjesht flasin për to. SDU është një palë e atyre që jetojnë nga puna, dija, angazhimi dhe jo nga ata që jetojnë nga shfrytëzimi i padrejtë i punës, njohurive dhe angazhimit të të tjerëve”, njoftoi Balje.

Ajo theksoi se SDU është një parti që i përfshin të gjithë kategoritë e njerëzve.