Deputetja socialiste habit të madh e të vogël, deklarata befasuese live në studio: Po, jo apo…?

Deputetja socialiste Klotilda Ferhati ka habitur me deklaratën e saj në studion e News 24 për mendimin e saj në lidhje me përgjigjen e Brukselit për negociatat e Shqipërisë. Video e saj është bërë hit dhe po qarkullon masivisht në rrjetet sociale. Ajo tha:

“Së pari unë besoj se ne do ta marrim një po për celjen e negociatave, nëse kjo nuk do të jetë po, unë nuk mendoj se do të jetë një jo.