“Dëshpërim që po promovohen antivlerat” Florjan Binaj i zhgënjyer nga programi i ri në televizionin ku punonAktori i njohur i showt të humorit “Portokalli”, Florjan Binaj është shprehur se ndihet i zhgënjyer nga programi i ri që po transmetohet në televizionin ku ai punon, Top Channel.Nëpërmjet një postimi në Instastory ai ka shkruan se të rinjtë e sotëm kanë nevojë për edukim, orientim dhe frymëzim. Aktori ndjehet i dëshpëruar që sot po promovohen antivlerat dhe jo vlerat.Televizioni duhet të edukojë njerëzit, shikuesit, ndjekësit, sidomos rininë e cila do pika orientimi dhe frymëzimi. Sot u zhgënjeva jashtë mase nga një program që po jepet në televizionin ku punoj. Dëshpërim që sot në televizion promovohen antivlerat dhe jo vlerat. Kjo do i hapë rrugën një udhe pa krye”, shkruan aktori.

Ndonëse aktori nuk ka përmendur asnjë emër të ndonjë programi, duket se i referohet programit “Aventurierët”, pjesë e të cilit janë disa të rinj të cilët bëhen pjesë e sfidave të ndryshme.