Detaje/ Të shtë.na me ar.më në Durrës, atentat prokurorit, plag.oset

Ate.ntat prokurorit Arjan Ndoja. Report Tv mëson se prokurori ka qenë në makinën e tij kur është që.lluar me ar.më, ndërsa mes dy mjeteve ka pasur shkë.mbim zj.arri.

Nga ngjarja përveç prokurorit kanë mbetur edhe dy persona të tjerë të plag.osur te mbikalimi i Shkozetit. Njëra prej mjeteve që është përfshirë në shkë.mbim zja.rri është tip “Benz” me targa AA 333 ZD dhe ndodhet në vend.

Ngjarja ka ndodhur rreth orës 16:00. Të pla.go.surit janë dërguar në spitalin e Durrësit. Po.licia ka rrethuar zonën e Shkozetit, ndërsa policia është vendosur në ndjekje të au.to.rëve.