Detajet e reja, pse u arrestua vëllai i policit të p.lagosur në Kavajë. Ajo që ju gjet ishte…

Pas k.rimit në Kavajë ku një person mbeti i pajetë dhe një tjetër i plagosur, në pranga ka rënë edhe një 27 vjeçar.

I arrestuari është shtetasi B., Toçi, 27 vjeç, vëllai i policit të plagosur në këtë ngjarje, Bledar Toçi.

Pasi ka ndodhur ngjarja, policia ka ushtruar kontroll në banesën e të p lagosurit dhe ka gjetur 7 doza k o kainë që i përkisnin 27 vjeçarit.

Arrestimi i tij u bë për veprën penale “Prodhimi dhe shitja e n arkotikëve”.

Ndërkohë, policia ka arrestuar edhe Bledar Toçin, me detyrë Shef i Sigurisë së Brendshme pranë b urgut të Durrësit.