Detajet e t.merrshme nga ekzekutimi i u.shtarit të Met Kananit dje në Rrëshen

Armando Gjini, që në zonë e njihnin me emrin Tonin, u q ëllua dje disa herë me p istoletë, ndërsa ndodhej brenda në makinën e parkuar anës rrugës, para një marketi ku bashkëshortja e tij ndaloi për të blerë diçka për drekë. Ngjarja ka ndodhur në qendër të qytetit të Rrëshenit, jo shumë larg Katedrales, në orën 11:30.

V iktima rezulton person i a rrestuar nga Polica një vit më parë, pas dyshimeve se ishte pjesë e një grupi të s trukturuar k riminal për t rafikimin e l ëndëve n arkotike, që drejtohet nga i ashtuquajturi “b ari shqiptar i d rogës”, Met Kanani.

E kzekutimi i 48-vjeçarit, Gjoni, duket se është kryer nga v rasës p rofesionistë, pasi vetëm një gabim i vogël mund ta kishte kthyer këtë ngjarje në përmasa edhe më t ragjike. Kjo pasi, në momentin që u qëllua në drejtim të Armando Gjonit, ndërsa ai ndodhej brenda në makinë, bashkë me të ishin dhe dy fëmijët e tij të mitur.

Me ta ka qenë edhe bashkëshortja e Gjinit, e cila ka zbritur nga automjeti për t’u ndalur në një dyqan. Autorët kanë shfrytëzuar këtë moment dhe janë afruar pranë automjetit duke e q ëlluar për ta lënë të v dekur në vend.